Reklam

Softonic incelemesi

Anaokulu çocukları, Kafiye Yapısını Öğrenme ve Görme Kelime Oyunları - İngilizce Okuma Öğrenmenin Eğlenceli Bir Yolu

Anaokulu çocukları, Greysprings tarafından geliştirilen ücretsiz bir Android eğitim oyunu olan Kindergarten kids Learn Rhyming Sight Word Games ile eğlenceli ve etkileşimli aktiviteler kullanarak genç çocuklara (4-8 yaş) İngilizce okuma temellerini öğretmeyi amaçlayan bir uygulama. 15'ten fazla yüksek kaliteli aktiviteye sahip olan bu uygulama, alfabe tanıma, fonetik ve çocuklar için basit İngilizce okuma gibi İngilizce ön prensipleri kapsar. Ayrıca, çocuklar okumayı öğrenirken hız ve akıcılık kazanmak için birinci sınıf kelime oyunları da içerir.

Uygulamanın basit ve renkli tasarımı, çocukların İngilizce okuma temellerini öğrenmelerine yardımcı olurken, kolay ve sezgisel talimatlar genç öğrenciler için erişilebilir kılar. Uygulama, tüm testleri rastgele oynama ortamı sunar ve oyun boyunca sağlanan ödüller ve takdir, çocuğun moralini yükseltir. Uygulama ayrıca, çocukların daha iyi telaffuz için kelime yazımını pekiştirir ve kelime dağarcığını geliştirir. Ek olarak, uygulamanın gizlilik politikası, çocuklar hakkında kişisel bilgi toplanmadığından emin olur.

Genel olarak, Kindergarten kids Learn Rhyming Sight Word Games, çocukları İngilizce diline eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde tanıtmak için harika bir uygulamadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten kids Learn Rhyming Sight Word Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten kids Learn Rhyming Sight Word Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam